Vi vill vi samla ännu fler engagerade medarbetare till vårt team!

Vi är grävmaskinister, yrkesarbetare, dumperförare, duksvetsare, maskinförare, trailerförare och allt däremellan.  Alla är erfarna, arbetar effektivt, och besitter hög kompetens inom sina yrken. Tillsammans är vi totalt 70 medarbetare i HSTA-teamet. Fastän vi är många så erbjuder vi en familjär arbetsplats för alla våra medarbetare. Vi jobbar i team och hjälps åt att skapa en trevlig arbetsmiljö där alla mår bra. Vi tror att det är viktigt att ha kul på jobbet, att alla arbetsuppgifter ska kännas meningsfulla och stimulerande.

Tillsammans bygger vi ett bättre samhälle och i den uppgiften ingår ansvar och hårt arbete, alla ska känna sig delaktiga. Vårt dagliga arbete handlar om ständig utveckling och förbättring eftersom vi arbetar i en bransch där konkurrensen är hög och kraven på god kvalitet är fundamentala. Våra chefer och arbetsledare är, som del av teamet, alltid närvarande i projekten och finns där för stöttning och vägledning.

Vi erbjuder våra medarbetare schyssta villkor och en trygg arbetsplats. Vi är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Byggindustrier, och tillämpar SEKOs kollektivavtal för Väg & Ban i våra anställningar. Vi ställer höga krav på oss själva som arbetsgivare, men också höga krav på att våra medarbetare levererar.

Ser du dig själv som en engagerad person med mycket driv och vilja, då borde du söka jobb hos oss! Erfarenhet från branschen är ett krav. Förarbevis och branschutbildningar är meriterande, men inte ett krav.

Maila din jobbansökan/CV till: info@hsta.se / ida.skogstrom@hsta.se

 

 

Kategorier: AKTUELLT

2 kommentarer

Joakim johansson · 14 mars, 2018 kl. 09:56

Undrar om ni söker några grävmaskinister.

Knut Erik Opheim · 22 april, 2020 kl. 22:37

Hej. Søker dere dumperførere nå?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *